€ 139.750,-

KoopwoningGroenedijk 6 O2

1487 ME Oost-Graftdijk

Nederland    

banner_nlmak
Accommodatie:Chalet Prijs : € 139.750
Adres:Groenedijk 6 O2 Woonoppervlakte:60 m2
Plaats: Oost-Graftdijk Tuinoppervlakte:150 m2
Provincie:Noord-Holland Perceeloppervlakte:210 m2
Aantal kamers: 3 Bouwjaar: Onbekend
Aantal personen:6Geplaatst op:18-09-2011
Aantal verdiepingen:Geen   


Huisdieren toegestaan, Zwembad, Rustig gelegen, Toegangkelijk gehandicapte, Kindvriendenlijk, Speeltuin, T.V, Dvd, Radio, Internet, Fiets mogelijkheden, Wandel mogelijkheden,


Beschrijving

Aangeboden, een prachtig en zeer compleet Chalet

Chalet:
Het Chalet staat op eigen grond en is gesitueerd op Europarcs, landgoed 't Rietbosch te Oostgraftdijk en ligt aan het water. Het Chalet bestaat uit een woonkamer met open hoekkeuken, (hierin zijn een nieuwe koel en vrieskast opgenomen), twee slaapkamers waarvan één hoofdslaapkamer een logeerkamer en een badkamer. In de badkamer is er een douchecabine, wastafelmeubel, toilet, handdoekradiator en een wasmachine aansluiting. Ook is het Chalet voorzien van nieuwe dakbeddekking, centrale verwarming (bestaande uit radiatoren in combinatie met een HR. cv. combiketel) en airconditioning in de hoofdslaapkamer. Zowel de airconditioning alsmede de cv. installatie zijn in het jaar 2010 aangelegd. De vloer in de woonkamer en keuken is voorzien van laminaat in de vorm van tegels, de badkamer is geheel betegeld en in de slaapkamers ligt er vaste vloerbeddening.

Tuin:
Rondom het chalet is er een mooie tuin aangelegd. De tuin bestaat uit een terras welke is aangelegd naast het Chalet en een terras in de totale breedte van de tuin, grenzend aan het water. Aan dit terras kan er één of desgewenst meerdere bootjes worden aangelegd. Verder is er naast het chalet een mooie houten schuurtje aanwezig.

Algemeen:
Het chalet is totaal gemeubileerd en voorzien van kabel televisie, gas, drinkwater en een elektra aansluiting.
Men kan het chalet dus direct betrekken.

Verder is de bestrating achter het chalet geheel vernieuwd en kan men hier de auto parkeren. Er bestaat ook een mogelijkheid tot het huren van een postbus. Het landgoed is vanwege een slagboom waarvan alleen de bewoners een sleutel hebben niet vrij toegangkelijk. Op het landgoed is er ook een zwembad aanwezig.

Omgeving:
Het landgoed 't Rietbosch ligt direct aan het Noordhollands kanaal tussen Alkmaar en Purmerent in. De omgeving is uitermate geschikt voor mensen die van rust en ruimte houden. Men kan zich hier uitstekend vermaken. Er zijn in de omgeving diverse fietsroutes waarbij men langs mooie landerijen en door idyllische dorpjes fietst. Uiteraard kan men hier uitstekend vissen of oneindig varen, bijvoorbeeld door de polders over het Noordhollands kanaal het Alkmaardermeer enz.

Contactgegevens aanbieder

Naam: R. Charite

Woonplaats: Zoetermeer

Telefoon: 06 54 701 751

Email: r_charite@casema.nl
Uw naam: *
Uw Email: *
Onderwerp: *
Bericht: *
 
Woning op de kaart