€ 732.500,-

KoopwoningGelderse Singel 81

4033 KD Lienden

Nederland    

banner_nlmak
Accommodatie:Villa Prijs : € 732.500
Adres:Gelderse Singel 81 Woonoppervlakte:250 m2
Plaats: Lienden Tuinoppervlakte: m2
Provincie:Gelderland Perceeloppervlakte:1000 m2
Aantal kamers: 6 Bouwjaar: 1996
Aantal personen:6Geplaatst op:01-03-2012
Aantal verdiepingen:2   

    


Op één van de mooiste locaties aan het Lingemeer staat deze hoogwaardig afgewerkte villa welke rondom wordt omgeven door water.
Indeling begane grond: ruime hal met trapopgang, toilet, meterkast, slaapkamer met aangrenzende badkamer voorzien van whirlpool, douchecabine en badkamermeubel. woonkamer met twee maal openslaande deuren naar diverse terrassen. Woonkamer is voorzien van gas gestookte openhaard, direct aangrenzend met open verbinding een ruime eetkamer met open keuken voorzien van alle inbouw apparatuur. Bijkeuken met was en droogaansluitingen en Nefit HR ketel, extra grote verwarmde garage. De gehele beneden verdieping is voorzien van plavuizen en vloerverwarming.
Indeling eerste verdieping: ruime overloop, drie slaapkamers waarvan één voorzien van groot inpandig balkon met uitzicht over het grote Lingemeer, inloop garderobe kast, badkamer voorzien van douchecabine, tweede toilet en badkamermeubel.
Tweede verdieping ruime bergzolder te bereiken via vlizotrap.
Het landhuis is rondom voorzien van automatisch gestuurde zonwering, d.m.v. knikarmschermen, markiezen en screens.
In de fraai aangelegde tuin bevinden zich meerdere terrassen waarvan het hoofdterras en één van de terraassen aan het water geheel is onderheid en voorzien van plavuizen, aan de zuidzijde bevind zich een terras welke grotendeels zweeft boven het water. Hier en aan de westzijde treft u de twee verschillende aanlegsteigers voor uw zeil of fluisterboot.
De tuin beschikt over automatische beregenings-installatie met eigen pomp, en is rondom verlicht met oud hollandse lantaarn verlichting.

Oprit met ruimte voor twee auto\'s voorzien van elektrische inrijpoort, perceel is rondom voorzien van sierhekwerk, en deugdelijke beschoeiing.

Contactgegevens aanbieder

Naam: G.G.C.J. van Gend

Woonplaats: Lienden

Telefoon: 0599-658892

Email: ggcjvangend@wanadoo.nl
Uw naam: *
Uw Email: *
Onderwerp: *
Bericht: *
 
Woning op de kaart